За нас

Spestete.bg

Spestete.bg - сайт за групово пазруване и горещи оферти

Сайт за колективно пазаруване,създаден специално за ТЕБ, търсещ новото и различното.

Spestete.bg

Spestete.bg - най-добрите цени, най-горещите оферти и най-интересните и неочаквани идеи

Сайт, с който ще получите най-добрите цени, най-горещите оферти и най-интересните и неочаквани идеи.

Spestete.bg

Spestete.bg - сайт за групово пазруване - спестявате пари, спестявате време

Начин на живот... СПЕСТЯВАТЕ ПАРИ.. СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ
Онлайн магазинът Spestete.bg е създаден за удовлетворяване нуждите на всеки един потребител. Предлага богат асортимент от продукти за дома, здраве, красота, къмпинг, туризъм и развлечение. Сайта предоставя разнообразие от артикули търсени и доказани на пазара, както и иновативни и атрактивни предложения.

Електронният магазин поддържа гама от продукти подходящи за всяка една възраст и търсене.

При нас може да откриете разнообразие от подаръци за различни поводи ( рожден ден, имен ден, сватба, кръщене ) и празници ( Великден, Коледа, Нова Година, Свети Валентин и др. )

За улеснение на потребителите, артикулите са категорирани според търсенето в отделни секции.

  • В секция „за дома“ , ще откриете множество от уреди улесняващи ежедневието на съвременната домакиня ( рендета, чопъри, миксери, сокоизтисквачки, преси за чесън, ножове и други кухненски принадлежности ).
  • В категория „красота“ , дамите ще открият разнообразие от уреди за поддържане на добра визия ( преси, маши, уред за цъфтящи краища, четки за грим, сенки за очи, маски за почистване на кожата и хидратирането й, огледала, уреди за почистване на лицето, епилатори, тримери, и много други ).
  • В раздела „за деца“ сме подготвили огромна селекция от интересни игри за развлечение и забавление на малчуганите, както и образователни игри спомагащи развитието им. ( интерактивни смартфони, таблети и лаптопи, кинетичен пясък, комплект за татуировки, система за кичури, уред за плитки, звездни и плазмени лампи ).
  • За любителите на къмпинга и туризма сме подбрали нужни за всеки един от Вас пособия ( лазери, къмпинг фенери, гривни за оцеляване, спални чували, самонадуваем диван, соларни зарядни и преносими батерии и други предложения ).
  • В супер категорията „всички оферти“ ще намерите невероятни отстъпки, горещи оферти и продукти на топ цени. Те са селектирани да отговарят на изискванята на потребителя. Предоставяме възможност на клиентите да се възползват от нашите намаления с постоянно обновяване на артикулите.

Стремим се към обогатяване асортимента на продукти. Обратната връзка с клиентите за нас е от голяма важност. Достъпните цени са реални. Сигурността на потребителя е гарантирана. Лоялността към клиентите е на първо място!

С течение на времето се доказахме като Онлайн Магазин, сдобихме се с голяма аудитория от постоянни потребители и редовни клиенти. Спечелихме хиляди последователи в социалните мрежи и привърженици на нашата дейност.

Работим настойчиво и влагаме старание за бързото обработване и изпращане на поръчките.

Екипът на Spestete.bg е млад, амбициозен и целеустремен. Влагаме усилия в развитието си. Работим настойчиво, чрез поощряване на личната инициатива и креативност на всеки един от колегите да предизвикаме въодушевление и мотивация, за успеха на всяко начинание.

Сайт създаден спецално за ВАС, търсещ новото и различното. Начин на живот - спестявате пари, спестявате време.

Spestete.bg – Вашият колективен сайт за пазаруване!


Записване за бюлетин:

С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел предлагане и обработка на маркетингови предложения. Повече информация